Over Helen

De wereld heeft naast betere leiders ook betere managers nodig.

Goede managers hebben grote invloed op de prestaties, de betrokkenheid en het behouden van talent.

Toch heb jij als jonge, ambitieuze manager vaak het gevoel dat:

  • je achter de feiten aanloopt
  • je resultaten wisselend zijn
  • je stressniveau te hoog is
  • je team er niet echt voor gaat

Je maakt je zorgen.

Want manager die het niet zo in de vingers hebben kosten organisaties veel geld. Daarbij komt: werknemers vertrekken niet om het bedrijf, maar om hun manager.

Mijn naam is Helen van Meeuwen – de Jong. Het is mijn missie om te zorgen dat (jonge) managers beter worden opgeleid. Ik geef managers een stevig fundament voor de rest van hun carrière mee.

De afgelopen 25 jaar heb ik leidinggegeven in verschillende rollen, in verschillende branches en op verschillende echelons.

Ik geniet van werken met jonge mensen zoals jij. Vooral als je op zoek bent naar je talenten en jezelf wil ontwikkelen. Als je met tomeloze energie oefent om de beste te worden in je vak.

Mijn kracht als trainer-coach ligt in de oprechte persoonlijke aandacht. Ik zie al snel wat je talenten zijn. En breng op een praktijkgerichte manier managementmodellen en -theorieën over. En vooral: hoe je die effectief in de praktijk toepast.

Op LinkedIn lees je meer over me. Laten we in ieder geval connecten. Je kunt natuurlijk ook contact met mij opnemen om verder kennis te maken.

Wat anderen over mij zeggen:

Ik raad de training aan. Met de opmerking dat je er regelmatig voor uit je comfortzone moet, maar daar zitten juist je groeikansen

Jolanda van de Veerdonk

Dankzij de training en de coaching ben ik meer gaan nadenken over wat ik nou precies wil. Ik zit nu veel beter op mijn plek binnen deze organisatie

Yvon Vogels

Bijzonder aan Helen is dat ze je zowel professioneel als persoonlijk keihard kan uitdagen zonder de verbinding te verliezen

Bas Lohman

Laten we praten

We begrijpen heel goed dat als we intensief gaan samenwerken je vragen kunt hebben en misschien wel eerst wilt kennismaken. Neem daarom contact met Helen op. Wil je informatie aan je (HR) manager verstrekken over het jaarprogramma, klik dan hier.

Heb je besloten om het jaarprogramma of de online training te gaan volgen, mail dan gelijk naar Helen.

Telefoonnummer

06 55 11 81 90

Locatie

Lekdijk West 5
3411 MT Lopik